Rekry

Rekry

Avoinna olevat paikat

Raahen 1. Kauppaporvarin apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.Voit olla vastavalmistunut tai omata jo pidemmän työkokemuksen apteekkialalta. Työt voit aloittaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Henkilökunnan mielestä meillä on parasta hyvä yhteishenki, hauska ja motivoiva työporukka, mukavat asiakkaat, moderni työyhteisö ja johdon tuki kehittyä ja kouluttautua. Meillä on käytössä Maxx-apteekkiohjelma, Rowa-varastoautomaatti, digitaaliset hintanäytöt, itsepalvelukassa, verkkoapteekki ja noutolokerikko. Työnkuva muodostuu asiakaspalvelusta ja sitä voi täydentää esimerkiksi annosjakelu- tai markkinointitehtävillä. Toivomme että sinä täydennät meidän rentoa ja reipasta työporukkaamme.

Kiinnostuitko? Tervetuloa upeaan merikaupunkiimme loistavien ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien pariin. Tarjoamme Smartumit harrastusten tueksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita proviisorille Susa Rantala puh. 08 2130 300 ja lähetä hakemuksesi kera CV:n proviisorin osoitteeseen susa.rantala@kauppaporvarinapteekki.net.

Avoin työhakemus

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia