PALVELUT

Kanta-asiakkuus

Liityminen

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi apteekissamme. Liittyminen kanta-asiakkaaksi on maksutonta. Erillistä kanta-asiakaskorttia et tarvitse, vaan kanta-asiakkaaksi tunnistautuminen tapahtuu Kela-kortillasi. Esittämällä Kela-korttisi aina kassalla varmistat, että saat kaikki mahdolliset edut käyttöösi. Koko perheen liittyessä kanta-asiakkaaksi kaikki perheen ostot kasvattavat yhteistä ostokertymää ja kaikki perheenjäsenet saavat kertymän mukaisen alennuksen. Kysy lisää apteekista, autamme mielellämme!
Olemme osa Avainapteekit-ketjua, mutta toistaiseksi kanta-asiakasetuutemme pysyvät ennallaan ja ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Ostohyvitykset

Kanta-asiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ei-lääkkeellisiä tuotteita ovat kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja paljon muuta.

Kanta-asiakastarjoukset

Kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen hintaan. Tarjoustuotteet löydät nettisivuiltamme kohdasta Tarjoukset.

Uutiskirje

Kanta-asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiin uutiskirje, jossa kerrotaan terveyteen liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tarjouksista ja saat kutsuja apteekkimme tapahtumiin aina ensimmäisten joukossa.

Yhteisvaikutusten seuranta

Kanta-asiakashakemuksella annat luvan siihen, että apteekki saa säilyttää ostotietojasi yli 13 kuukautta. Tämä mahdollistaa haitallisten yhteisvaikutusten poissulkemisen pitemmällä aikavälillä. Mainitse aina itsehoitolääkkeitä ja ravintolisiä ostaessasi käytössäsi olevat lääkärin määräämät lääkkeet. Näin voimme varmistaa, että kaikki käyttämäsi lääkkeet ja muut valmisteet ovat keskenään yhteensopivia.

Ostohyvitystaulukko

Liittymiskaavakkeita saat apteekistamme.

Avainasiakasrekisterin tietosuojaseloste