Kosmetiikka

Kosmetiikka

Laaja valikoima kosmetiikkaa

Kauppaporvarin apteekista löydät monipuolisen valikoiman kosmetiikkatuotteita ihonhoitoon. Kouluttaudumme jatkuvasti, joten henkilökuntamme osaa auttaa sinua juuri oikeanlaisen tuotteen valinnassa. Kysy rohkeasti apua!

Käytössämme on myös kosmetiikkapassi, jolla saat 20 € arvoisesta ostoksesta leiman ja passin täytyttyä saat 10 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi. Passi on voimassa vuoden. Pyydä kosmetiikkapassia henkilökunnaltamme!

Aco

Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.

Haluamme, että voit hyvin. Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteemme on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Favora

Herkän ihon hoitosarja sinulle.

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta.

Vichy

Vichy on mukana naisten jokaisessa elämänvaiheessa tarjoten kaikille ihotyypeille parhaiten sopivia tuotteita – iästä tai elämäntyylistä riippumatta.

Vichy -ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

La Roche-Posay

Muuttaa herkän ihon elämän

Herkkä iho on La Roche-Posayn toiminnan ytimessä. La Roche-Posay on tunnistanut herkän ihon erityistarpeet ja parhaat hoitokeinot. Tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja testattu, jotta tuotteemme täyttävät korkeat tuotekehityksen standardimme. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Näin valmistetut tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Tuotteet ovat parabeenittomia ja useimmat vegaanisia. 

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava Avène-vesi on kaikkien Avène ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Idun Minerals

Puhdas, taiteellinen ja pohjoismainen.

Ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka sopivat myös herkkäihoisille. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Tuotteiden symboli on kauneuden ja ikuisen nuoruuden jumalatar Idun.

atopik-logo-187x60

Atopik

Kotimainen ihonhoitosarja herkälle iholle.

Tuotteiden teho perustuu suomalaisen kauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin omainaisuuksiin. Atopik-tuotteet kosteuttavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti. Tuotesarjasta löydät kattavan valikoimaan kasvojan- ja vartalonhoitotutteita koko perheelle. Atopik on vegaanista luonnonkosmetiikkaa.